0
Marineret kylling i rød karry med ris og forårsløg
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soyabønner

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.

kyllingebryst uden skindbrun misoingefær
2 min.
Mariner kyllingen

Skær kyllingen i fingertykke strimler. Pisk miso ind med et par dråber vand.

Skræl ingefæren, og snit den i tynde strimler. Vend kyllingen grundigt sammen med miso, ingefær og lidt salt.

forårsløgpak choy
7 min.
Snit grøntsagerne

Snit forårsløgene fint, og del dem i hvide og grønne stykker.

Pluk pak choy ud i blade, og skær dem i mundrette stykker.

thailandsk rød karrysovs
15 min.
Steg kyllingen

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt en god mængde olie, og steg kyllingestykkerne på alle sider i 3-4 min., til de har taget godt med farve og er gennemstegte. Træk panden fra varmen, tilsæt de hvide forårsløg, og vend godt rundt. Tag kylling og forårsløg af panden. Kom saucen op i panden, og giv den et hurtigt opkog.

20 min.
Anretning

Anret risene i en dyb tallerken med kylling ovenpå. Hæld sauce over og drys med rå pak choy og grønne forårsløg.

Velbekomme!

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?