Spis her eller tag med hjem?
Kog risene efter anvisningen på posen.
Skær kylling i tynde strimler. Steg kyllingestykkerne på en stor pande i halvt smør/halvt neutral olie. Når de er grundigt brunet af, tilsættes hakket hvidløg, som steges med i 2-3 min. Steg, til kødet er gyldent uden at branke. Kom 1 dl vand ved, og kom låg på. Lad kødet simre ved lav varme under låg i 1 min (Giv dem ikke længere, så bliver de tørre!). Sørg for, at de ikke koger tør for vand- spæd evt. lidt til, hvis det er nødvendigt! Du skal gerne ende med at have ca. 0,5 dl væde tilbage til saucen.
Skyl grøntsagerne grundigt. Skær peberfrugten ud i tern af 5 x 5 mm. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Soigner spidskålen og kasser de yderste blade. Del kålen i 2 stykker, og skær det derefter i mundrette stykker - undlad stokken. Rist grøntsagerne af i lidt smør i en bred, tykbundet gryde. Tilsæt lys eddike (fx æbleeddike) og rørsukker, og kog igennem. Tilsæt tamari samt tomatpuré. Kog saucen igennem, og jævn den evt. med lidt maizena rørt med koldt vand, til den opnår en let tyk konsistens.
Som vist!
Kundekommentarer ()