Kom kikærterne i en sigte, og skyl dem i lidt koldt vand. Blend de skyllede kikærter med de rå hvidløg og hummuskrydderi (gem en my krydderi til pynt senere) samt citronsaft og tahin og generøse mængder af din bedste og mest velsmagende olivenolie. Smag til med salt, og tilfør gradvist lidt vand, indtil du har en passende konsistens på din hummus. Den skal holde sin egen form, uden at være hverken flydende eller for bastant. Smag på hummussen, og tilføj evt. mere citronsaft, hvidløg eller salt efter smag. Anret i en bred skål, dryp evt. lidt ekstra olivenolie over, og drys med det sidste hummuskrydderi.
Skær, rødløg, agurk og radiser i små tern, skyl i koldt vand, og dræn. Vend med skyllet, plukket og hakket mynte, salt, peber, citronsaft samt god olivenolie.
Brun kyllingebryst på en meget varm pande i lidt neutral olie.
Når brystet er sprødt og gyldent vendes kødet og brunes kort tid på den anden side.
Krydr med salt og peber og steg dem færdige på panden i 2-3 minutter.
Lad dem trække et lunt sted, til de skal spises.
Som vist på billedet.
Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.
Kundekommentarer ()