0
Kylling med pak choy, sweet chili, cashewnødder og nye gulerødder

Kylling med pak choy, sweet chili, cashewnødder og nye gulerødder

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Basmatiris: Kom risene i en sigte og skyl dem grundigt under rindende vand i 2-3 minutter. Kog 3 dl vand (pr pose ris) op med ½ tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger røres en gang i risene og der skrues ned så de netop simrer (2-3 stykker). Kog risene under låg i ca. 10-12 minutter til alt vandet er optaget i risene. Sluk og lad risene hvile under låg i 10-12 minutter – slå dem løse med en gaffel og server straks.

Ristede cashewnødder: Kom nødderne i et ildfast fad med lidt olie og fint salt - rist dem gyldne i en 180 grader varm ovn.

Kød: Steg kyllingebrysterne på en varm pande i neutral olie – når de er gyldne og sprøde kommes pak choy og gulerødder, der er halveret eller skåret i 4 dele afhængig af størrelse, ved og steges med i 3-5 minutter! Kom finthakket hvidløg ved og rist igennem. Sluk for panden og vend det hele rundt med sweet chili sauce.

Anretning: Som på billedet – drysset med de ristede cashewnødder og med lime og ris på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?