Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dæk perlespelten med koldt vand i en gryde. Tilsæt lidt salt, og lad spelten simre under låg i ca. 15 min., til den er mør. Kom spelten i en sigte, og lad den dryppe af.
Find en stor pande frem, og sæt den over ved mellemhøj varme. Tilsæt lidt olie, og steg kyllingebrystet i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skræl eller skrub gulerødderne, og skær dem ud i grove chunks.
Når kyllingen er færdig, tørrer du panden af med et stykke køkkenrulle.
Tilsæt lidt ny olie, og steg gulerødderne, til de har taget godt med farve. Et minut eller to før gulerødderne er færdige, tilsætter du solsikkekernerne, og lader dem riste lidt med.
Krydr med salt og peber, og riv citronskal fint ud over.
Lav en dressing af fintrevet hvidløg, creme fraiche og masser af revet ost. Smag til med salt, peber og lidt saft fra citronen.
Skær kyllingen ud i mundrette bidder.
Anret perlespelten i bunden af en dyb tallerken med gulerødder og dressing ovenpå. Slut af med stykker af kylling.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()