Nulstil dit kodeord



×
×
Kylling på cremet svampe-pasta med purløg

Kylling på cremet svampe-pasta med purløg

Opskriften er udviklet af:

Christina Damgaard-Sylvest
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Fjerkræ
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

    1. Sæt en gryde vand over at koge til pastaen.
    2. - Purløget snittes fint.
       - Svampene snittes i fine stykker.
       - 1-2 fed hvidløg pr. person hakkes fint
    3. Kyllingebrysterne krydres med salt, drysses med lidt chicken rub og steges under låg på en medium-varm pande – de skal have max. et par minutter på hver side.
      Kyllingen tilbereder videre efter den er taget fra varmen, og skal også varmes op i saucen igen, så den skal ikke have for lang tid i første omgang. Det er fint, hvis den er rosa indeni på dette tidspunkt.
    4. Læg kyllingen på en tallerken sammen med evt. pandedyppelse og steg så svampene på panden ved meget høj varme. Når svampene er fint brunede, tilsættes resten af posen med chicken rub til panden og steges med et par sekunder. Så hældes omkring 3-4 spsk. vand pr. person på panden og svampene simrer under låg et par minutter, til de er møre.
    5. Pastaen koges til den lige netop er al dente, drænes og lægges tilbage i gryden. Vend en smule olivenolie ned i pastaen for at den ikke skal klistre sig sammen, og hold den lun under låg.
    6. Kyllingen skæres ud i mundrette skiver og lægges over i gryden til pastaen sammen med creme fraichen og det finthakkede purløg (gem en smule til pynt). Hæld de varme svampe ned i gryden, og vend det hele godt sammen. Riv halvdelen af parmesanen over retten og smag godt til med salt og peber.

      Anretning:  Anret på et stort fad, eller som portioner i dybe tallerkner og drys med purløg.  Server resten af parmesanen til.

    Chicken Rub krydderiet indeholder: sort peber, hvidløg, rosmarin, timian, merian, paprika, sennep, spidskommen, koriander, urteboullion, havsalt.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse