Nulstil dit kodeord



×
×
Kylling på cremet svampe-pasta med purløg

Kylling på cremet svampe-pasta med purløg

Opskriften er udviklet af:

Christina Damgaard-Sylvest
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Fjerkræ
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    2
    2

Ingredienser

Bonusinfo:

Chicken Rub indeholder:

Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gul sennep og urteboullion.* 
Alle ingredienser er økologiske. 

Urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie. 

Fremgangsmåde

  • 0 min.
    Grøntsager og pastavand forberedes:
    • Sæt en gryde vand over at koge til pastaen.
    •  Purløget snittes fint.
    •  Svampene snittes i fine stykker.
    • 1-2 fed hvidløg pr. person hakkes fint
    • Parmesanen rives fint
  • 10 min.
    Kyllingen og grøntsagerne steges:
    • Kyllingebrysterne krydres med salt, drysses med lidt chicken rub og steges under låg på en medium-varm pande – de skal have to minutter på hver side.

    • Læg kyllingen over på en tallerken sammen med evt. pandedyppelse og steg så svampene på panden ved meget høj varme.

    • Når svampene er fint brunede, tilsættes hvidløget sammen med resten af posen med chicken rub til panden og steges med et par sekunder. Så hældes omkring 3-4 spsk. vand pr. person på panden og svampene simrer under låg et par minutter, til de er møre.

    • Pastaen koges til den lige netop er al dente, drænes og lægges tilbage i gryden den blev kogt i. Vend en smule olivenolie ned i pastaen for at den ikke skal klistre sig sammen, og hold den lun under låg.

    • Kyllingen skæres ud i mundrette skiver og lægges over i gryden til pastaen sammen med creme fraichen og det finthakkede purløg (gem en smule til pynt). Hæld de varme svampe ned i gryden, og vend det hele godt sammen. Riv halvdelen af parmesanen over retten og smag godt til med salt og peber. 


  • 25 min.
    Anretning:

    Anret på et stort fad, eller som portioner i dybe tallerkner og drys med purløg.  Server resten af parmesanen til.

    Chicken Rub krydderiet indeholder: sort peber, hvidløg, rosmarin, timian, merian, paprika, sennep, spidskommen, koriander, urteboullion, havsalt.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
  • Grøntsager og pastavand forberedes:
    • Sæt en gryde vand over at koge til pastaen.
    •  Purløget snittes fint.
    •  Svampene snittes i fine stykker.
    • 1-2 fed hvidløg pr. person hakkes fint
    • Parmesanen rives fint
  • Kyllingen og grøntsagerne steges:
    • Kyllingebrysterne krydres med salt, drysses med lidt chicken rub og steges under låg på en medium-varm pande – de skal have to minutter på hver side.

    • Læg kyllingen over på en tallerken sammen med evt. pandedyppelse og steg så svampene på panden ved meget høj varme.

    • Når svampene er fint brunede, tilsættes hvidløget sammen med resten af posen med chicken rub til panden og steges med et par sekunder. Så hældes omkring 3-4 spsk. vand pr. person på panden og svampene simrer under låg et par minutter, til de er møre.

    • Pastaen koges til den lige netop er al dente, drænes og lægges tilbage i gryden den blev kogt i. Vend en smule olivenolie ned i pastaen for at den ikke skal klistre sig sammen, og hold den lun under låg.

    • Kyllingen skæres ud i mundrette skiver og lægges over i gryden til pastaen sammen med creme fraichen og det finthakkede purløg (gem en smule til pynt). Hæld de varme svampe ned i gryden, og vend det hele godt sammen. Riv halvdelen af parmesanen over retten og smag godt til med salt og peber. 


  • Anretning:

    Anret på et stort fad, eller som portioner i dybe tallerkner og drys med purløg.  Server resten af parmesanen til.

    Chicken Rub krydderiet indeholder: sort peber, hvidløg, rosmarin, timian, merian, paprika, sennep, spidskommen, koriander, urteboullion, havsalt.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters men...

Pris fra
598,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse