Kylling fajita fyld: Skær kyllingen ud i små tern på ca. ½ x ½ cm, pil og hak hvid- og skalotteløg fint. Sautér kylling af i lidt varm neutral olie. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og fajitakrydderiet (pas på det er HOT!). Soigner majskolberne og skær kernerne fra - sauter dem af sammen med kyllingen i 2-3 min. Krydr med salt og lidt sukker. Tilsæt creme fraiche og kog ind til en tyk masse. Smag til med salt og peber og evt. mere fajita.
Skær salaten ud i grove stykker og pluk korianderen og skyl i rigeligt kold vand - og tør det i en salatslynge.
Bag tacoskallerne i en 200 grader forvarm ovn i 4-5 min. til de er gyldne og sprøde.
Fyld tacoskallerne med kyllinge fajitafyldet, sprød salat og drys med fintskåret forårsløg efter smag.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()