Kylling fajita fyld: Skær kyllingen ud i små tern på ca. ½ x ½ cm, pil og hak hvid- og skalotteløg fint. Sautér kylling af i lidt varm neutral olie. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og fajitakrydderiet (pas på det er HOT!). Soigner majskolberne og skær kernerne fra - sauter dem af sammen med kyllingen i 2-3 min. Krydr med salt og lidt sukker. Tilsæt creme fraiche og kog ind til en tyk masse. Smag til med salt og peber og evt. mere fajita.
Skær salaten ud i grove stykker og pluk korianderen og skyl i rigeligt kold vand - og tør det i en salatslynge.
Bag tacoskallerne i en 200 grader forvarm ovn i 4-5 min. til de er gyldne og sprøde.
Fyld tacoskallerne med kyllinge fajitafyldet, sprød salat og drys med fintskåret forårsløg efter smag.
Fajita indeholder:
35 % Sød paprika
25 % spidskommen
10 % paprikaflager
10 % oregano
5 % chili
5 % urteboullion
5 % hvidløg
2 % cayenne
3 % havsalt
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()