0
Kyllingebryst i taco med fajitakrydderi og majs

Kyllingebryst i taco med fajitakrydderi og majs

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kylling fajita fyld: Skær kyllingen ud i små tern på ca. ½ x ½ cm, pil og hak hvid- og skalotteløg fint. Sautér kylling af i lidt varm neutral olie. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og fajitakrydderiet (pas på det er HOT!). Soigner majskolberne og skær kernerne fra - sauter dem af sammen med kyllingen i 2-3 min. Krydr med salt og lidt sukker. Tilsæt creme fraiche og kog ind til en tyk masse. Smag til med salt og peber og evt. mere fajita.

Skær salaten ud i grove stykker og pluk korianderen og skyl i rigeligt kold vand - og tør det i en salatslynge.

Bag tacoskallerne i en 200 grader forvarm ovn i 4-5 min. til de er gyldne og sprøde.

Fyld tacoskallerne med kyllinge fajitafyldet, sprød salat og drys med fintskåret forårsløg efter smag.

Fajita indeholder:

35 % Sød paprika

25 % spidskommen

10 % paprikaflager

10 % oregano

5 % chili

5 % urteboullion

5 % hvidløg

2 % cayenne

3 % havsalt

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?