0
Kyllingebryst med stuvet grønkål
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand i ca. 20 minutter.

Stuvet grønkål: Skyl kålen og skær den midterste grove ribbe væk. Hak kålen groft. Sautér den i en smule smør på en pande, til den bliver blød. Hæld fløden på, og lad det simre, til det begynder at tykne. Smag den stuvede kål til med salt, peber, citronsaft og revet muskatnød. Der skal krydres mere, end man tror. Lige inden servering smages kålen til med fintrevet peberrod.

Kylling: Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Steg dem på en godt varm grillpande i lidt olie. Steg på begge sider ved høj varme, til de er gyldenbrune. Skru ned for varmen, og steg dem færdige, ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Lad dem hvile på en varm tallerken 5 minutter inden servering.

Anretning: Anret et kyllingebryst på hver tallerken sammen med en god portion stuvet kål og nogle kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?