0
Kyllingebryst med svampecreme og stegt squash
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blandede svampegræsk yoghurt, 10%løg
1 min.
Svampecreme

Start med at rense svampene og skær dem i grove skiver. Skræl løget og snit det i tynde strimler. Sæt en tykbundet gryde over ved mellem varme og tilsæt lidt olie. Kom først løgene ned i gryden og lad dem sautere uden at tage farve - 3-4 min. Tag løgene op, skru godt op for gryden, tilsæt lidt nyt olie og steg svampene nogle minutter.

Kom løgene tilbage op i gryden og tilsæt ca. 1 dl vand pr. kuvert og bring det i kog. Træk gryden fra varmen, tilsæt yoghurten og blend det hele helt lind og cremet med en stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.

ris
10 min.
Ris

Sæt risene over at koge i den dobbelte mængde vand og et skud salt. Bring dem i kog, skru helt ned, læg låg på gryden og lad dem koge i ca. 4-5 min. Sluk herefter for gryden og lad dem trække under låg til servering.

squashcitronsyrlige spiseæbler
15 min.
Squash

Skyl squash og æbler. Skær begge dele i tern på ca. 2x2 cm. Varm en pande godt op, tilsæt lidt olie og steg squashen 2-3 min til de har taget lidt farve. Kom dem herefter op i en skål og krydr med salt og friskværnet peber. Kom de rå æbletern op i skålen og smag til med fintrevet citronskal og lidt saft.

kyllingebryst uden skind
20 min.
Kylling

Rengør panden fra før, med et stykke køkkenrulle, og varm den op igen. Tilsæt lidt olie og steg kyllingen ca. 3-4 min på hver side. Lad den hvile et minut eller to og skær den så ud i tynde skiver. Krydr med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Varm svampecremen op igen, uden at den bulderkoger. Anret risene i bunden af en dyb tallerken og kom svampecremen ved. Læg kyllingestykkerne ovenpå og kom æble/squashblanding ud over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?