Start med at rense svampene og skær dem i grove skiver. Skræl løget og snit det i tynde strimler. Sæt en tykbundet gryde over ved mellem varme og tilsæt lidt olie. Kom først løgene ned i gryden og lad dem sautere uden at tage farve - 3-4 min. Tag løgene op, skru godt op for gryden, tilsæt lidt nyt olie og steg svampene nogle minutter.
Kom løgene tilbage op i gryden og tilsæt ca. 1 dl vand pr. kuvert og bring det i kog. Træk gryden fra varmen, tilsæt yoghurten og blend det hele helt lind og cremet med en stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Sæt risene over at koge i den dobbelte mængde vand og et skud salt. Bring dem i kog, skru helt ned, læg låg på gryden og lad dem koge i ca. 4-5 min. Sluk herefter for gryden og lad dem trække under låg til servering.
Skyl squash og æbler. Skær begge dele i tern på ca. 2x2 cm. Varm en pande godt op, tilsæt lidt olie og steg squashen 2-3 min til de har taget lidt farve. Kom dem herefter op i en skål og krydr med salt og friskværnet peber. Kom de rå æbletern op i skålen og smag til med fintrevet citronskal og lidt saft.
Rengør panden fra før, med et stykke køkkenrulle, og varm den op igen. Tilsæt lidt olie og steg kyllingen ca. 3-4 min på hver side. Lad den hvile et minut eller to og skær den så ud i tynde skiver. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Varm svampecremen op igen, uden at den bulderkoger. Anret risene i bunden af en dyb tallerken og kom svampecremen ved. Læg kyllingestykkerne ovenpå og kom æble/squashblanding ud over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()