Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit hvidløg og løg i fine splitter. Riv den hårde ribbe af grønkålen, og snit bladene meget fint.
Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge til pastaen.
Hæld pastaen i gryden, når vandet koger, og kog til den er al dente. Dræn den i en sigte, når den er kogt færdig.
Brun kyllingen grundigt af i varm olie, til den er gylden.
Vend den om, og brun den af et minut på den anden side.
Krydr med salt og peber, og lad kyllingen hvile på en tallerken.
Du skal ikke vaske panden af, den skal bruges til grøntsagerne.
Steg løg, hvidløg og kål i olivenolie, til kålen falder sammen, og løgene bliver møre.
Tilsæt tomat-tapanaden, flødeosten og så meget vand, at der dannes en sauce omkring grøntsagerne.
Smag til med salt og peber.
Læg kyllingen ned ovenpå grøntsagerne. Lad kyllingen dampe stille under låg i 5-10 min., til den er gennemstegt.
Tag kyllingen op af panden og skær den i tykke skiver.
Anret spaghettien i dybe tallerkener, og top op med sauce og grøntsager.
Læg kyllingeskiverne ovenpå til sidst.
Kommentarer og forslag til opskriften