0
Kyllingebryst på cremet grønkål med tomat tapenade og fuldkorns-spaghetti

Kyllingebryst på cremet grønkål med tomat tapenade og fuldkorns-spaghetti

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med:

 

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

grønkålløghvidløg
1 min.
Klargør grøntsagerne:

Snit hvidløg og løg i fine splitter. Riv den hårde ribbe af grønkålen, og snit bladene meget fint.

 

spaghetti
10 min.
Kog spaghettien:

Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge til pastaen.

Hæld pastaen i gryden, når vandet koger, og kog til den er al dente. Dræn den i en sigte, når den er kogt færdig.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Kylling

Brun kyllingen grundigt af i varm olie, til den er gylden.
Vend den om, og brun den af et minut på den anden side.

Krydr med salt og peber, og lad kyllingen hvile på en tallerken.

Du skal ikke vaske panden af, den skal bruges til grøntsagerne.

grønkålsoltørret tomat tapenadeløghvidløgflødeost naturelkyllingebryst uden skind
20 min.
Steg grøntsagerne og lav saucen:

Steg løg, hvidløg og kål i olivenolie, til kålen falder sammen, og løgene bliver møre.

Tilsæt tomat-tapanaden, flødeosten og så meget vand, at der dannes en sauce omkring grøntsagerne.

Smag til med salt og peber.

Læg kyllingen ned ovenpå grøntsagerne. Lad kyllingen dampe stille under låg i 5-10 min., til den er gennemstegt.

30 min.
Anretning

Tag kyllingen op af panden og skær den i tykke skiver.

Anret spaghettien i dybe tallerkener, og top op med sauce og grøntsager.

Læg kyllingeskiverne ovenpå til sidst.

 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?