0
Kyllingeburger med bagte rodfrugter, hoisinsauce og sprød salat

Kyllingeburger med bagte rodfrugter, hoisinsauce og sprød salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

persillerødderpastinakker
1 min.
Bag rodfrugter

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl rodfrugterne, skær dem i grove stænger, og vend dem med lidt olivenolie, salt og groftkværnet sort peber.

Bred dem ud på en bageplade, og bag ca. 25 min., til de har taget farve, og er møre.

bredbladet persilleforårsløglimeicebergsalat
5 min.
Ordn fyldet til burgeren

Pluk salaten ud i grove stykker, og persillen ud i blade. Skær lime i både, og snit forårsløget i tynde skiver - både den grønne og hvide del.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Steg kyllingen

Læg kyllingebrysterne fladt på et skærebræt, og skær dem igennem med en kniv på langs, så du får 2 lige tykke, flade stykker af hvert bryst.

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olivenolie, steg kyllingebryststykkerne hårdt ca. 2-3 min på hver side, og krydr med groftkværnet sort peber og salt.

brioche burgerboller
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne ca. 2-3 min. i ovnen

hoisinsauce
30 min.
Anretning

Anret burgerne ved bordet. Smør hoisinsauce på burgerbollen, og kom også gerne andre af dine yndlingssaucer i. Kom derefter salat, kylling, forårsløg og persilleblade i, og slut af med et godt skud limesaft. Rodfrugter anrettes på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?