Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Del kyllingelår i to i knæleddet.
Brun kyllingestykkerne godt af i en smule olie i bunden af en gryde. Krydr med salt og friskkværnet peber, og tilsæt kokosmælken.
Det er vigtigt, at gryden passer til mængden af kylling og kokosmælk, sådan at kokosmælken nogenlunde dækker kyllingen.
Lad kyllingen simre under låg i ca. 30 min.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Skyl blomkålen, skær den ud i store buketter, og snit dem super tyndt, gerne på et mandolinjern.
Pluk basilikum ud i blade.
Skræl gulerødderne, skær dem i små tern, kom dem op i gryden med kyllingen, og lad dem dampe med det sidste stykke tid.
Vend blomkål, basilikum og kimchi krydderi sammen med lidt olivenolie og salt i en skål.
Smag kokosmælken til med lidt salt.
Anret ris, kylling og kimchisalat i en dyb tallerken, og hæld kokosmælken over. Slut af med at drysse peanuts over retten.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kundekommentarer ()