Start med at sætte en stor gryde med letsaltet vand over at koge. Mens du venter kan du sagtens gå videre med trin 2 i opskriften.
Når vandet bulderkoger, tilsætter du nudlerne og lader dem koge efter anvisning på pakken. Sigt herefter vandet fra, vend nudlerne med en lille smule olie og opbevar dem i en skål under låg til senere.
Skræl rødløgene og skær dem i store både. Tilsæt lidt neutral olie eller sesamolie, hvis du har, til en stor tykbundet gryde. Brun kyllingelårene godt af 3-4 minutter. Tilsæt så den røde karrypasta og rødløgene og lad det hele stege lidt med. Tilsæt derefter kokosmælken, læg låg på og skru lidt ned for gryden. Lad det simre under låg i ca. 20 minutter.
Skær broccolien ud i små buketter - gerne med stok på. Sørg dog for at skrælle stokken der, hvor den er grovest.
Varm en pande eller wok op ved højeste varme og lynsteg broccolibuketterne et minut eller to, så de stadig har masser af bid. Krydr med salt, eller soya hvis du har, og friskværnet peber.
Smag curryen godt til med salt, evt. soya, friskkværnet peber, limesaft og fintrevet skal.
Anret nudlerne i en dyb tallerken og hæld den varme curry ud over. Slut af med at komme broccoli på og plukke basilikumblade ud over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()