Kyllingelår: Tag kyllingelårene ud af køleskabet en halv time før de skal steges. Krydr dem med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og dryp et par dråber olie over. Steg dem i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter. Dryp et par gange undervejs lidt af det afsmeltede fedt. Tag fadet ud og dæk kødet med stanniol så det holder sig varmt. Lad dem trække i 5 minutter, før du serverer dem.
Sesam: Kom sesamfrø i et ovnfast fad og bag dem gyldne sammen med kyllingen i 10-12 minutter - knus dem let i en morter med lidt groft salt.
Nudler: Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 3 minutter. Skyl og pluk/rib kålen og del bladene i mindre stykker - lad dem koge med nudlerne i 1 minut. Dræn vandet fra og kom nudler og kål i en stor skål - vend straks rundt med et par skefulde god olivenolie, soya, lidt sukker, halvdelen af de ristede sesamfrø og fintskåret pære og peberfrugt. Vend saften fra kyllingen i nudlerne og smag til med Sriracha sauce (pas på den er HOT) og salt og peber.
Anretning: Som vist på billedet - drys med det sidste sesam.
Kundekommentarer ()