0
Skinkeschnitzel med trofie, karse og svampesauce

Skinkeschnitzel med trofie, karse og svampesauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

brun mark-champignonhvidløgskalotteløgcreme fraiche 38%
Svampesauce

Rens og skyl svampene grundigt. Skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Rist dem af på en pande i lidt olie sammen med finthakket hvidløg og skalotteløg. Tilsæt creme fraiche, kog igennem til saucen begynder at blive cremet, og smag til med salt og peber.

skinkeschnitzelrasp
10 min.
Skinkeschnitzel

Del hver schnitzel i 3 stykker, og krydr dem med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødstykkerne på en medium varm pande i halvt neutral olie/ halvt smør, til de er gyldne og sprøde. Det tager 2-3 min. på hver side.

trofiepecorino romanokarse
20 min.
Pasta

Kom pastaen i rigeligt, godt saltet og spilkogende vand (skal smage salt som havvand) med et par teskefulde olivenolie, og lad den koge i 3-4 min. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe godt af i et dørslag. Vend den med svampesaucen og lidt revet pecorino. Klip karsen af, og vend halvdelen i saucen.

karsepecorino romano
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet med schnitzlerne oven på pastaen drysset med karse. Riv gerne ekstra pecorino over ved bordet.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?