0
Laks bagt med dukkah dertil bulgursalat med grønkål og abrikoser

Laks bagt med dukkah dertil bulgursalat med grønkål og abrikoser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

dukkahtørrede abrikoserbulgurhasselnøddekernerrødløg
Bulgursalat med grønkål og abrikoser

Kog bulguren op i rigeligt letsaltet vand. Sluk, og lad den trække 10 minutter. Kom den tilberedte bulgur i en sigte, og lad den dryppe af i 10 minutter. Rib grønkålen, og kasser stænglerne. Snit kålen fint, skyl den grundigt i 2 hold koldt vand, og slyng den tør i en salatslynge. Pil og snit også rødløg fint, og hak hasselnødderne. Vend det hele i den let afkølede bulgur sammen med abrikoserne. Tilsæt generøse mængder god velsmagende ekstra jomfru olivenolie, citronsaft og lidt citronskal efter behag, og smag det hele til med salt, sukker og peber samt ca. halvdelen af dukkah’en.

ASC laks med skinddukkah
Fisk:

Læg fisken i et ovnfast fad med skindsiden nedad, krydr med salt og peber, og drys det sidste dukkah på. Sæt fisken i en 200 grader forvarmet ovn ved varmluft i ca. 7-8 min., og server straks.

Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?