Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisningen på pakken. Dup laksen tør, og krydr med salt og peber på kødsiden.
Skyl squashen og skær den i mundrette, rustikke stykker. Skær løget i små stykker. Skyl estragonen og slyng den tør, pluk bladene af stilkene.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær citronen i ultratynde skiver, der skal være to til hver.
Læg et stykke bagepapir til hver lakseportion ud på køkkenbordet, og læg laksen på papiret.
Fordel halvdelen af estragonbladene og alle citronskiverne over lakseportionerne, afslut med en smørklat.
Se med på YouTube, hvor Jacob viser, hvordan du kan lukke pakkerne.
Sæt pakkerne ind i den varme ovn, og bag i 7-10 min., til laksen lige er færdig. Lad de varme pakker stå og trække i 5 min., inden I spiser. Husk at fisken tilbereder videre, efter den er kommet ud af ovnen.
Sauter løgene i smør i en pande til de bliver gennemsigtige, og hæld dem over i en lille skål.
Skru op for panden, og steg squashstykkerne ved meget høj varme, til de er møre. De må godt få mørkebrune pletter, det fremhæver bare smagen i grøntsagerne.
Hæld løgene tilbage i panden sammen med spinaten, og steg videre, til spinaten lige er faldet sammen. Tilsæt resten af estragonen, og smag til med salt og peber.
Servér grøntsager og fisk til risene som vist på billedet.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()