Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Kom fisken i en skål, og vend rundt med halvdelen af krydderierne, sennep (gem 1/3 til sovsen), salt og peber.
Kom fisken på et stykke bagepapir med skindsiden nedad, og drys med rasp på toppen. Tryk raspen lidt fast på fisken, og kom gerne lidt smeltet smør over dem.
Bag fisken i en 200 grader forvarmet airfryer i 10-12 min., til den er gylden, sprød og netop gennemstegt.
Kog fløden igennem med det sidste krydderi og bouillonen. Jævn den med en smule maizena rørt med vand, og smag til med salt, peber og det sidste sennep. Lige før servering tilsættes finthakket persille.
Som vist på billedet.
Blend evt. saucen med en stavblender og en lille klump smør, og servér retten med de kogte ris.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Grillé diable krydderi indeholder:
50% gule sennepsfrø, 35% sød paprika, 10% cayenne peber, 5% sort peber
Kundekommentarer ()