Perlebyg: Kog de omhyggeligt skyllede perlebyg i rigeligt saltet vand i ca. 10-12 minutter. Dræn overskydende væde fra og lad bygkornene afkøle let.
Spinat, asparges og byg: Hak hvidløg og skalotteløg fint og sauter af i en bred gryde i lidt smør og olivenolie uden det tager farve. Del asparges i små stykker (undlad at bruge den nederste fjerdedel der kan være lidt træet) og sauter med i et par minutter. Tilsæt grundigt skyllet (2 gange) spinat det er helt afdryppet for vand – gerne i en salatslynge og lad det falde sammen mens du rører eller svinger i det. Tilsæt creme fraiche og kog ind til let cremet konsistens. Tilsæt de kogte perlebyg og kog igennem et par minutter - smag til med masser af revet parmesan og evt. lidt salt og sort peber.
Laks: Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad med skindsiden nedad. Krydr med salt og peber. Drys med et generøst lag blå birkes og fordel det oven på fisken. Sæt fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 8-10 min. (afhængig af din ovn). Server straks.
Fif: Pas nu på ikke at give laksen for meget - den smager SÅ meget bedre, hvis den er lidt understegt i forhold til, hvis den får for længe - vær ikke bange for at servere den med et let "rødt" og saftigt indre!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()