0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisken dryppes med saften fra limefrugten, og der drysses revet limeskal, rosmarin, salt og peber over. Grilles eller steges på panden i 8-10 min. (først med skindsiden dernæst og kun 1 min. på kødsiden).

Gedeosten moses med en gaffel og blandes med syrnet fløde og rosenpeber.

Servér laksefileterne med gedeostecreme, ris, brød og dampet broccoli.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.