0
Laks med pasta, rodfrugter, svampe og estragon

Laks med pasta, rodfrugter, svampe og estragon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Grøntsagsblanding: Rodfrugter (fx persillerod, pastinak, selleri og skorzonerrod), rødløg, svampe og squash skæres i tern og ristes på en pande i lidt olie. Tilsæt fløden (noget af fløden kan evt. erstattes med mælk). Lad saucen koge tyk og smag til med salt, peber, friskhakket estragon og citronsaft.

Pasta: Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend den i grøntsagsblandingen.

Laks: Laksekødet skæres i tern på ca. 2 cm. Læg dem i grøntsagsblandingen og lad dem koge med de sidste par minutter.

Til denne ret serveres godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften