0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bland bouillonen med forårsløg, chili, eddike (æblecidereddike kan også bruges), soja, ingefær og sukker.

Steg laksefileterne i wok eller på pandesammen med halvdelen af bouillonblandingen. Tag fisken op og hold den varm.

Kom resten af blandingen i wokken/på panden sammen med de strimlede grønsager (andre grønsager kan også bruges) og svits 5-10 min.

Servér laksefileterne og grønsagerne med ris.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.