Sæt en stor gryde over mellem varme, og tilsæt et skud olie. Steg krydderblandingen kort i olie, og tilsæt så kokosmælk og samme mængde vand. Tilsæt lidt salt, og lad suppen småsimre på laveste blus.
Sæt også en stor gryde vand over til nudler, husk et godt skud salt. Kog nudlerne al dente, når vander bulderkoger.
Skær fisken i stykker på størrelse med en tændstiksæske. Kom fisken ned i den simrende kokosmælk, og lad den pochere i 2-3 min. Tag så fisken forsigtigt op igen, og hold den lun i en overdækket skål. Bemærk, at hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan det være en fordel at tilberede fisken over flere gange, så du ikke overfylder gryden.
Snit squash, rød peber og forårsløg i tynde strimler.
Anret nudlerne i dybe tallerkener med fisk ovenpå. Bring suppen i kog igen, og smag til med masser af limesaft og fishsauce. Hæld den kogende suppe over nudler og fisk, og top op med snittet grønt.
Velbekomme!
Laksa krydderi indeholder: 20% gurkemejerod, 15% galangarod, 10% citrongræs, 10% bird eye chili, 10% korianderfrø, 10% spidskommen, 5% nelliker, 5% muskatnød, 5% cassiabark, 5% laurbærblade, 5% grøn kardemomme
Kundekommentarer ()