Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Tag pastaen ud af køleskabet og lad den stå på køkkenbordet, mens du tilbereder det andet mad.
Kom laksen i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter sættes brødet i ovnen og varmes de sidste 10 minutter.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LAKSEFILET, SMØR, basilikum, hvidløg, RASP, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 610 g.
Krydderurtepasta: PASTA PENNE, tomatpesto, purløg, persille, rucola, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Rustikbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, gær, HVEDEMEL, DURUM, RUGMEL, HVEDEKLID, 5 KORNBLANDING og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk/basilikumsmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.851 kJ / 442 kcal
Fedt 40,8 g
heraf mættede fedtsyrer 24,1 g
Kulhydrat 7,5 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 4,9 g
Protein 10,5 g
Salt 1,41 g
Krydderurtepasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 721 kJ / 172 kcal
Fedt 2,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 29,8 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 6,3 g
Salt 0,48 g
Rustikbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 864 kJ / 206 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,5 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften