0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Topping: Skær brød og tomater i mindre stykker og hak dem i en minihakker sammen med persille, hvidløg, citronskal og pinjekerner.

Fisk: Skyl fisken og dup den tør med køkkenrulle. Hæld fond og cremefine i et ovnfast fad. Læg fisken i fadet og krydr med lidt salt og olivenolie. Fordel toppingen på fileterne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 12-15 min.

Server sammen med ris eller pasta samt frisk grønt. Hvis du ikke sætter fiskefadet på bordet, kan du servere væden fra fisken som sauce i en skål ved siden af.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?