Provencetopping: Skær brødet i små stykker og tomaterne i små tern. Hak persille og hvidløg fint. Bland det hele sammen med citronskal, pinjekerner og hakkede kapers i en skål.
Fisk: Skær fisken i portionsstykker hvis det ikke allerede er gjort. Skyl fiskestykkerne godt og dup dem tørre med køkkenrulle. Hæld fiskefond, fløde og hvidvin i et ovnfast fad. Læg fiskestykkerne i fadet og krydr hvert stykke med lidt salt og olivenolie. Fordel toppingen på fileterne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 12-15 min.
Server sammen med ris eller pasta samt en god salat. Hvis du ikke sætter fadet på bordet, kan du servere væden fra fisken som sauce i en skål ved siden af.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften