Husk fisk skal grilles ved høj varme, og olien skal på fisken - og ikke på risten.
Lav nogle små foliepakker af dobbeltfoldet alufolie og læg 4-5 kartofler i hver pakke. Hæld lidt rapskimolie over, og krydr med friske timianblade. Luk folieposerne, og sæt dem på grillen, de skal have ca. 30 – 40 minutter.
Læg laksestykkerne i olie, du skal ikke krydre dem med salt eller peber endnu.
Læg dem på den meget varme grillrist. Det ryger meget, men det er ikke laksen, det er olien.
De skal have 4 minutter, derefter vendes de 90 grader (stadig samme side) og så have 3 minutter. Derefter vender du dem helt og giver dem ca. 2 minutter.
Servér dem med den ”kryds-grillede” side opad.
Den karamelliserede overflade knaser ganske svagt og er afsindig lækker………
Jeg har valgt bare at servere lidt salat og kartofler samt foccaciabrød til, da laksen i sig selv er fed.
Velbekomme
Bo Meyer, weberklubben.dk
Kommentarer og forslag til opskriften