Kog risene efter anvisning på posen.
Blancher og smut mandlerne, hak dem fint, evt. på en hurtighakker. Del fisken i store tern, og brun stykkerne godt af i olie i en godt stor stegegryde. Krydr godt med salt, sort peber og 2/3 af kormapastaen. Pas på, kormapastaen er stærk, så prøv dig frem. Rist igennem et minut, uden at det branker. Tilsæt nu kokosmælk og de hakkede mandler til retten. Bring det hele op til kogepunktet, og fjern gryden fra varmen. Smag retten til med salt og peber og evt. lidt sukker. Kom til sidst saften fra 1/2 - 1 citron i retten.
Fif: pas på ikke at røre for meget i gryden med fisk, så det ikke bliver til plukfisk :-)
Steg fintskåret blomkål og gulerødder i en gryde/pande i lidt olie. Krydr med 1/3 af kormapastaen, tilsæt risene, og steg dem med et par minutter. Tilsæt til sidst rosiner, og vend rundt sammen med finthakkede korianderstilke. Gem bladene til at drysse over retten.
Som vist på billedet, drysset med koriander.
Kundekommentarer ()