Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, asparges/bygotto ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i asparges/bygottoen, samt brødet kommes i ovnen det sidste stykke tid.
Tjek at alt er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET, SMØR, citron, timian, RASP, salt, peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Bygotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, løg, HVIDVIN, hvidløg, asparges, PISKEFLØDE, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.
Durum brød: HVEDEMEL, vand, DURUM, KÆRNEMÆLK, gær, HVEDEKLID og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 393 kJ / 94 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,9 g
Salt 0,17 g
Bygotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 489 kJ / 117 kcal
Fedt 5,5 g
heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrat 12,8 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,6 g
Salt 0,88 g
Durum brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 961 kJ / 230 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 45,9 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,7 g
Salt 0,49 g
Kommentarer og forslag til opskriften