Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og kartoflerne. Saucen hældes i en lille gryde og koges op.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Løg, peberfrugt rød, rapsolie, persille, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Persille kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Basilikum creme: HØNSEFOND, PISKEFLØDE, basilikum, maizena, salt, peber.
Nettoindhold: ca. 2,5 dl/5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 338 kJ / 81 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,5 g
Salt 0,0 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 185 kJ / 44 kcal
Fedt 0,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 6,5 g
heraf sukkerarter 5,0 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,5 g
Salt 0,82 g
Persille kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,57 g
Basilikum creme
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 433 kJ / 103 kcal
Fedt 9,2 g
heraf mættede fedtsyrer 5,8 g
Kulhydrat 2,8 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 1,8 g
Salt 1,01 g
Kundekommentarer ()