0
Lange med små peberfrugter, mezze, fennikel og forårsløg

Lange med små peberfrugter, mezze, fennikel og forårsløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pimientos de Padrón: Skyl de små peberfrugter i koldt vand og tør dem i et viskestykke. Pil hvidløg og skær dem i tynde skiver. Rist hvidløg på en pande i olivenolie ved medium varme til de er gyldne og sprøde. Tag hvidløgene fra og læg dem på et stykke køkkenrulle. Fyr panden op på fuld skrald og rist de små peberfrugter på alle sider i alt 1-2 min. - drys med groft salt! Kom på fedtsugende papir.

Frikasse af fennikel og forårsløg: Soigner og skyl forårsløg (gem toppene til kartoflerne) og fennikel - skær dem i små stykker og sauter dem af i en gryde i lidt smør uden de tager farve - kom fløde på og kog igennem et par min. Smag til med halvdelen af mezzekrydderierne og salt og peber.

Fisk: Del fisken i portionsstykker og kom dem i et smurt ovnfast fad - krydr med salt. Hæld den varme frikasse over og bag i en 180 grader forvarm ovn i 12-14 min.

Kartofler: Skrab/skrub de nye kartofler og kog dem i vand med salt i 15-18 min. Dræn vandet fra og tilsæt med det samme det lidt smør til gryden. Læg låg på igen og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Drys med masser af fint skårede forårsløgtoppe.

Anretning: Som vist på billedet - drys med det sidste mezze og server kartoflerne som tilbehør.

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser: Koriander, spidskommen, sort peber, havsalt, sesamfrø, cayenne og kanel. Alle ingredienser, undtagen havsalt, er økologiske.

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?