Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og pasta ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pastaen og brøds kommes i ovnen de sidste minutter.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET, basilikum, SMØR, hvidløg, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g.
Pasta: Pastapenne, peberfrugt, persille, purløg, hvidløg, soltørrede tomater, broccoli, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Rustikbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNBLANDING, malt, gær og (se video ovenover)salt,
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 414 kJ / 99 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,2 g
Protein 18,4 g
Salt 0,78 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 621 kJ / 148 kcal
Fedt 3,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 23,8 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 5,3 g
Salt 0,27 g
Rustikbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 858 kJ / 205 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,1 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kundekommentarer ()