0

Kullerfilet med basilikumsmør krydderurte pasta samt rustikbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og pasta ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pastaen og brøds kommes i ovnen de sidste minutter.

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULLERFILET, basilikum, SMØR, hvidløg, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g. 

Pasta: Pastapenne, peberfrugt, persille, purløg, hvidløg, soltørrede tomater, broccoli, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Rustikbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNBLANDING, malt, gær og (se video ovenover)salt,

Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g. 

  • Levering 4. marts – bedst før 5. marts
  • Levering 6. marts - bedst før 7. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 414 kJ / 99 kcal

Fedt 2,4 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,6 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,2 g

Protein 18,4 g

Salt 0,78 g

 

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 621 kJ / 148 kcal

Fedt 3,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrat 23,8 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 2,2 g

Protein 5,3 g

Salt 0,27 g

 

Rustikbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 858 kJ / 205 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,1 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,81 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?