Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ratatouille og couscous, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i ratatouillen og couscousen.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Basilikum smør: SMØR, basilikum, hvidløg, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 10 g/ca. 20 g
Ratatouille: Tomat, løg, squash, aubergine, peberfrugt, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Couscous: COUSCOUS, HØNSEFOND, tomatpure, purløg, persille, koriander, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 344 kJ / 82 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,8 g
Salt 0,0 g
Basilikum smør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.749 kJ / 657 kcal
Fedt 69,8 g
heraf mættede fedtsyrer 44,2 g
Kulhydrat 5,2 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 3,6 g
Protein 3,0 g
Salt 1,16 g
Ratatouille
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 133 kJ / 32 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,3 g
Salt 0,52 g
Couscous
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 677 kJ / 162 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 31,0 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 5,7 g
Salt 1 g
Kommentarer og forslag til opskriften