Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt fisken ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes brødet ind i ovnen. Bulgursalaten tages ud af køleskabet og bør ikke være iskold, når den serveres.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET, HASSELNØD, solsikkefrø, peber, koriander, SESAM, fennikel, nigellafrø, paprika og salt.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Bulgursalat: BULGUR, peberfrugt rød, tomat, rødløg, agurk, persille, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Grovbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Krydderurtedressing: CREME FRAICHE 18%, persille, purløg, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 1 dl/ca. 2 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 404 kJ / 97 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 19,7 g
salt o,o g
Bulgursalat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 691 kJ / 165 kcal
Fedt 6,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 21,7 g
heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 3,8 g
Salt 0,49 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 875 kJ / 209 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,4 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 3,0 g
Protein 6,2 g
Salt 0,8 g
Krydderurtedressing
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 688 kJ / 164 kcal
Fedt 15,4 g
heraf mættede fedtsyrer 9,8 g
Kulhydrat 3,8 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 2,9 g
Salt 0,74 g
Kundekommentarer ()