0

Langefilet med majs frikasse og kartofler med persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, majsfrikasse og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i majsfrikasse og kartoflerne vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: LANGEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Majsfrikasse: Majs, HØNSEFOND, FLØDE, løg, maizena, hvidløg, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

  • Levering 5. august – bedst før 6. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 344 kJ / 82 kcal

Fedt 0,2 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,8 g

Salt

 

Majsfrikasse

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 485 kJ / 116 kcal

Fedt 6,7 g

heraf mættede fedtsyrer 4,1 g

Kulhydrat 11,5 g

heraf sukkerarter 3,1 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 1,9 g

Salt 0,89 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 389 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

 

 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?