Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, pasta og grønt ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes pastaen og grønt rundt.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LANGEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Pasta: PASTE PENNE, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 450 g / 900 g.
Grønten: Tomat, løg, squash, aubergine, peberfrugt, hvidløg, salt, peber, timian og rosmarin
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 344 kJ / 82 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,8 g
Salt 0,0 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Grønten
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 133 kJ / 32 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,3 g
Salt 0,52 g
Kundekommentarer ()