Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Skær tomater og avokado i tern, og vend dem i en skål med limesaft, snittet forårsløg samt finthakket chili og koriander. Smag til med lidt salt og sukker.
Pluk salat i mundrette stykker.
Krydr fisken med fintrevet limeskal samt salt og sukker, og rul dem til paupietter. Bag dem ved 90 grader i din airfryer i 20 min.
Tag fisken ud, og dryp med lidt olivenolie og lidt limesaft.
Lun tacoskallerne i airfryeren ved 160 grader i 1-2 min.
Som vist.
Kom gerne fisken i bunden af de lune tacoskaller, top med lidt salat og slut med fyldet. Servér ris dertil.
Kundekommentarer ()