0
Limebagt rødspætte med tomat og avokado i sprøde tacoskaller

Limebagt rødspætte med tomat og avokado i sprøde tacoskaller

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Mexicansk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

limekorianderrød chiliavokadoforårsløghjertesalattomater
1 min.
Fyld:

Skær tomater og avokado i tern, og vend dem i en skål med limesaft, snittet forårsløg samt finthakket chili og koriander. Smag til med lidt salt og sukker.

Pluk salat i mundrette stykker.

rødspættefiletlime
10 min.
Fisk

Krydr fisken med fintrevet limeskal samt salt og sukker, og rul dem til paupietter. Bag dem ved 90 grader i din airfryer i 20 min.

Tag fisken ud, og dryp med lidt olivenolie og lidt limesaft.

tacoskaller
30 min.
Tacoskaller

Lun tacoskallerne i airfryeren ved 160 grader i 1-2 min.

tacoskaller
35 min.
Anretning

Som vist.

Kom gerne fisken i bunden af de lune tacoskaller, top med lidt salat og slut med fyldet. Servér ris dertil. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?