Skær fisken i ca 2 cm brede strimler, krydr med salt og peber. Paner strimlerne i mel først, så et sammenpiske æg og til sidst i rasp. Sæt til side til senere.
Pil og hak hvidløg fint Sauter af i en tykbundet gryde i lidt god olivenolie. Kom alfredokrydderi på sammen med flødeosten. Rør sammen, sluk sæt til side.
Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand (vandet skal smage salt som Middelhavet!) når pasten er lige et minut fra at være færdig kommes den over i gryden med alfredosaucen sammen med en smule af pastavandet. Kog igennem og riv parmesan deri. Rengør persillen og hak den. Smag til med salt og peber og drys hakket persille i.
Skær broccoli i små buketter, skræl og skær stokken i strimler. Rist på en pande i lidt god olivenolie - drys med god flagesalt og server i en skål ved siden af.
Fritér fisken i rigeligt olie eller steg dem på en pande. Krydr med salt og peber - lad fisken dryppe af på køkkenrulle.
Som vist - riv evt det sidste parmesan over ved bordet og server broccoli til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Alfredo krydderi indeholder:
40% urtebouillon, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% purløg, 10% basilikum, 10% sort peber,
Kundekommentarer ()