Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et godt skud salt, og kog i ca. 15 min., til de er møre.
Rib kålbladene af stilkene, og pluk salaten ud i blade. Skyl begge dele grundigt. Skær svampene ud i tykke skiver.
Find en stor pande frem, og varm den op ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg svampene i 3-4 min.
Tag svampene af panden, og steg kålen i 2-3 min. til den er faldet sammen, og er mør. Kom den op i en skål, og krydr med lidt salt.
Kom lidt ny olie på panden, og steg æggene. Husk at krydre med salt og friskkværnet peber.
Pisk en dressing af mayonnaise, fintrevet hvidløg, masser af citronsaft og godt med friskkværnet, sort peber. Husk, at du selv kan styre mængden af hvidløg.
Snit chilipeberen i tynde skiver.
Vend grønkål, salatblade og grøn chili (efter smag) sammen med dressingen.
Dræn linserne for vand, og vend dem sammen med svampene. Smag til med lidt olivenolie og salt.
Anret i en dyb tallerken med spejlæg, cremet kål og salat ovenpå.
Kundekommentarer ()