0
Linsesalat med kogt æg, estragon, kapers og fennikel

Linsesalat med kogt æg, estragon, kapers og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Fennikel
1 min.
Bag fennikel

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær fennikel i tynde både. Vend dem med et par dråber olivenolie, salt og groftkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag ca. 20-25 min., til de har taget farve og er møre.

æggrønne linser
5 min.
Kog linser og æg

Kom linserne i en kasserolle, og dæk rigeligt med vand. Tilsæt lidt salt, og kog ca. 15 min., til linserne er helt møre.

Fyld en anden kasserolle med vand, og bring den i kog. Tilsæt æg, og kog i 7 min.

æblekapersestragonhjertesalat
20 min.
Skær tilbehør

Pluk estragonen ud i blade, og hak den fint med en kniv. Hak ca. 5-6 kapers pr. kuvert. Skær æblet i små tern, og pluk salaten ud i blade (halvér de største af bladene).

citron
25 min.
Anretning

Dræn linserne, og vend dem sammen med æbler, kapers, bagt fennikel og salat. Smag til med lidt salt og masser af fintrevet citronskal. Anret i en dyb tallerken med æg og estragon ovenpå.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?