Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med rigeligt, saltet vand. Bring kartoflerne i kog, og lad dem koge i 5-6 minutter. Sluk herefter, og lad kartoflerne trække færdig under låg.
Halvér citronen, og steg den på skærefladerne på en tør pande. Den skal tage godt med farve.
Skræl rødløgene, og snit dem papirstyndt med en skarp kniv. Vend snittet rødløg og saften fra citronen sammen i en skål sammen med lidt salt.
Skyl rucola og mynte, og lad det dryppe grundigt af. Skær rucolaen igennem en eller to gange med en kniv, og pluk mynten ud i blade. Hak de groveste af myntebladene.
Halvér evt. de største af kartoflerne. Vend rødløg, rucola, mynte og små stykker feta sammen med de lune kartofler. Smag grundigt til med et godt skud olivenolie, salt, friskkværnet peber og evt. mere citronsaft.
Steg pølserne i en smule olie på en mellemvarm pande i 2-3 min. på hver side.
Anret pølserne på en tallerken sammen med den lune kartoffelsalat.
Velbekomme!
De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.
Kundekommentarer ()