Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde over med rigeligt vand, og et godt skud salt.
Skræl rødbeder, og skær dem i tændstiktynde strimler. Vend dem med lidt salt, godt med limesaft, sesamolie og sesamfrø.
Skær pak choy ud i tynde både. Snit hvidløget i tynde skiver.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Varm en stor pande eller wok op ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg kødet hårdt ca. 3-4 min., så det tager farve, og bliver gennemstegt.
Mens kødet steger, kan du piske ca. 1 spsk. soya sammen med 1 tsk. sukker pr. kuvert.
Tag kødet af panden. Rengør panden, og varm den op igen. Tilsæt lidt nyt olie, og lynsteg pak choy 1-2 min. sammen med hvidløget. Kom kødet tilbage i panden, sluk for varmen, og vend det hele sammen med soyablandingen.
Anret nudler i bunden af en dyb tallerken med kød, pak choy og evt. overskydende soyamarinade ovenpå. Kom rødbedesalaten på siden.
Kundekommentarer ()