0
Lynstegt svinekød med nudler, rødbedesalat og sesam
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Gryde til nudler

Sæt en gryde over med rigeligt vand, og et godt skud salt.

rødbedersesamfrøristet sesamolielime
3 min.
Ordn det grønne

Skræl rødbeder, og skær dem i tændstiktynde strimler. Vend dem med lidt salt, godt med limesaft, sesamolie og sesamfrø.

pak choyhvidløg
10 min.
Skær pak choy og hvidløg

Skær pak choy ud i tynde både. Snit hvidløget i tynde skiver.

nudler
15 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

skinkekød i strimlerpak choy
20 min.
Steg kød og pak choy

Varm en stor pande eller wok op ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg kødet hårdt ca. 3-4 min., så det tager farve, og bliver gennemstegt.

Mens kødet steger, kan du piske ca. 1 spsk. soya sammen med 1 tsk. sukker pr. kuvert.

Tag kødet af panden. Rengør panden, og varm den op igen. Tilsæt lidt nyt olie, og lynsteg pak choy 1-2 min. sammen med hvidløget. Kom kødet tilbage i panden, sluk for varmen, og vend det hele sammen med soyablandingen.

30 min.
Anretning

Anret nudler i bunden af en dyb tallerken med kød, pak choy og evt. overskydende soyamarinade ovenpå. Kom rødbedesalaten på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?