0
Lynstegt svinekotelet med fennikel, sweet chili og peanuts

Lynstegt svinekotelet med fennikel, sweet chili og peanuts

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Fennikelris, basmatipeanutsthaibasilikum
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

Sæt samtidig en stor gryde vand over at koge, og tilsæt et generøst skud salt, ligesom hvis du skulle koge pasta. Brug mindst 1 liter vand pr. kuvert, du laver mad til.

Skyl fennikel, og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Når vandet bulderkoger, tilsætter du fennikel til gryden, og koger den i 2-3 min. Dryp så fenniklen grundigt af, og kom den derefter over i en skål. Lad den dampe godt af.

Hak peanuts fint med en kniv, og pluk basilikum ud i blade.

koteletforårsløg
15 min.
Kød

Skær koteletten ud i tynde strimler, og krydr dem med salt.

Skyl forårsløg, og skær dem i stykker på ca. 2-3 cm.

Varm en pande eller wok op ved højeste blus. Steg kødet i 1-2 min. i en smule olie. Kom så forårsløg op i panden, og lad dem stege med yderligere 1-2 min.

Sød chilisaucepeanutsthaibasilikum
25 min.
Fennikel

Når fennikelen er dampet lidt af, dræner du evt. vand væk fra skålen. Tilsæt chilisauce, basilikum og de hakkede peanuts, og vend godt rundt.

30 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken, og kom fennikel og kød ovenpå.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?