0
Lynstegt svinekotelet med fennikel, sweet chili og peanuts

Lynstegt svinekotelet med fennikel, sweet chili og peanuts

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Fennikelrispeanutsbasilikum
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

Sæt samtidig en stor gryde vand over at koge, og tilsæt et generøst skud salt ligesom hvis du skulle koge pasta. Brug mindst 1 liter vand pr. kuvert, du laver mad til.

Skyl fennikel, og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Når vandet bulderkoger, tilsætter du fennikel til gryden, og koger den i 2-3 min. Dryp så fenniklen grundigt af, og kom den derefter over i en skål. Lad den dampe godt af.

Hak peanuts fint med en kniv.

Pluk basilikum ud i blade.

koteletforårsløg
15 min.
Kød

Skær koteletten ud i tynde skiver. Krydr dem med salt.

Skyl forårsløg, og skær dem i stykker på ca. 2-3 cm.

Varm en pande eller wok op ved højeste blus. Steg kødet i 1-2 min. i en smule olie. Kom så forårsløg op i panden, og lad dem stege med yderligere 1-2 min.

sweet chili saucepeanutsbasilikum
25 min.
Fennikel

Når fennikelen er dampet lidt af, dræner du evt. vand væk fra skålen. Tilsæt chilisovs, basilikum og de hakkede peanuts, og vend godt rundt.

30 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken, og kom fennikel og kød ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?