0
Mozzarella gratineret lange med broccoli samt tortellini med tomat og mozzarella

Mozzarella gratineret lange med broccoli samt tortellini med tomat og mozzarella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter

Fremgangsmåde

Il Fornaio Datterino tomatsalsagrøntsagsbouillonhvidløg
Tomatsauce:

Pil og finthak hvidløg. Rist hvidløg i i en sauteause i halvt smør/olivenolie, til de er gyldne. Tilsæt tomatsaucen og urtebouillon og lad saucen koge igennem. Sæt derefter til side.

broccolitortellini
Tortellini:

Skyl og skær broccoli i små buketter. Kog tortellini i rigeligt godt saltet vand i 2 minutter - tilsæt de små broccolibuketter og lad dem koge med i 1 minut. Dræn vandet fra pasta & broccoli og vend begge dele i saucen.

langefilet uden skindfrisk mozzarella
Fisk:

Del fisken i portioner og krydr med salt og peber - kom filleterne i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen over fisken og bag den i en forvarmet ovn ved 225 grader i 6-8 minutter.

Anretning:

Som vist!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Il Fornaio Datterino tomatsalsa

Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har nu også ført os til Sicilien – hvor den lille Datterino tomat har de bedst mulige vækstforhold. Datterino tomaten nyder godt af den mineralske jord og ikke mindst den kraftige sol. Datterinoen er en lidt aflang cherrytomat – som er let syrlig og fyldt med smag og frisk karakter. Tomaterne flaskes straks efter høst – og blandes blot med lidt salt og en god ekstra jomfru oliven olie. Hermed opnås smagen af sommer og sol på flaske.