0
Mozzarella gratineret lange med broccoli samt tortellini med tomat og mozzarella

Mozzarella gratineret lange med broccoli samt tortellini med tomat og mozzarella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Il Fornaio Datterino tomatsalsagrøntsags bouillonhvidløg
Tomatsauce:

Pil og finthak hvidløg. Rist hvidløg i i en sauteause i halvt smør/olivenolie, til de er gyldne. Tilsæt tomatsaucen og urtebouillon og lad saucen koge igennem. Sæt derefter til side.

broccolitortellini
Tortellini:

Skyl og skær broccoli i små buketter. Kog tortellini i rigeligt godt saltet vand i 2 minutter - tilsæt de små broccolibuketter og lad dem koge med i 1 minut. Dræn vandet fra pasta & broccoli og vend begge dele i saucen.

langefilet uden skindfrisk mozzarella
Fisk:

Del fisken i portioner og krydr med salt og peber - kom filleterne i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen over fisken og bag den i en forvarmet ovn ved 225 grader i 6-8 minutter.

Anretning:

Som vist!

Bonusinfo

Il Fornaio Datterino tomatsalsa

Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har nu også ført os til Sicilien – hvor den lille Datterino tomat har de bedst mulige vækstforhold. Datterino tomaten nyder godt af den mineralske jord og ikke mindst den kraftige sol. Datterinoen er en lidt aflang cherrytomat – som er let syrlig og fyldt med smag og frisk karakter. Tomaterne flaskes straks efter høst – og blandes blot med lidt salt og en god ekstra jomfru oliven olie. Hermed opnås smagen af sommer og sol på flaske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?