Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og saute ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. røres rundt i sauteen og kartoflerne vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET, SMØR, persille, citron, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Saute: Løg, ærter, mynte, salt, peber og rapsolie.
Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g.
Kartofler: Kartofler, persille, citron, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 93 kcal
Fedt 2,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,1 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 18,1 g
Salt 0,67 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 245 kJ / 59 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 5,4 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 3,0 g
Salt 0,79 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,94 g
Kundekommentarer ()