Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, grønt og perlebyg, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og risottoen.
Risottoen kan med fordel tilsættes lidt vand, mælk eller fløde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute af spidskål og gulerødder: Gulerod, spidskål, løg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g
Perlebygsrisotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, FLØDE, HVIDVIN, løg, hvidløg, PARMESAN, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Saute af spidskål og gulerødder
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 155 kJ / 37 kcal
Fedt 0,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,9 g
heraf sukkerarter 3,7 g
Kostfibre 2,4 g
Protein 1,4 g
Salt 0,29 g
Perlebygsrisotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 522 kJ / 125 kcal
Fedt 5,9 g 3
heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 13,6 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,7 g
Salt 0,96 g
Kundekommentarer ()