0

Kuller med saute af spidskål og gulerødder samt perlebygsrisotto

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, grønt og perlebyg, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og risottoen.

Risottoen kan med fordel tilsættes lidt vand, mælk eller fløde.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULLERFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Saute af spidskål og gulerødder: Gulerod, spidskål, løg, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g 

Perlebygsrisotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, FLØDE, HVIDVIN, løg, hvidløg, PARMESAN, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 21. oktober – bedst før 22. oktober
  • Levering 23. oktober - bedst før 24. oktober 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 358 kJ / 86 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,9 g

Salt 0,3 g

 

Saute af spidskål og gulerødder

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 155 kJ / 37 kcal

Fedt 0,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 4,9 g

heraf sukkerarter 3,7 g

Kostfibre 2,4 g

Protein 1,4 g

Salt 0,29 g

 

Perlebygsrisotto

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 522 kJ / 125 kcal

Fedt 5,9 g 3

heraf mættede fedtsyrer 3,6 g

Kulhydrat 13,6 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 2,7 g

Salt 0,96 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?