Skær tomater i 1/2 cm tykke skiver, kom dem i en skål, og drys med lidt salt og halvdelen af krydderiblandingen. Lad dem salte i 10 min.
Vend tomaterne i kærnemælk (brug det halve her), så hvedemel , derefter i sammenpiskede æg og så igen i hvedemel, så æg igen - og til sidst vendes i rasp.
Steg tomaterne i rigeligt neutral olie, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med lidt salt.
Del fisken i portionstykker, krydr dem med salt, peber og det sidste krydderiblanding. Vend fiskestykkerne i polentamel, og steg dem sprøde på en pande i neutral olie. Krydr med salt og peber.
Pluk salaten i mundrette stykker, skyl dem og slyng dem tørre. Vend med kærnemælk og lidt olivenolie, og smag til med salt, sukker og lys eddike.
Som vist på billedet.
Cajun krydderiet indeholder:
20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kundekommentarer ()