0
Majs-stegt kulmule med southern-style fried green tomatoes og salat

Majs-stegt kulmule med southern-style fried green tomatoes og salat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne tomaterraspægkærnemælkcajun krydderi
1 min.
Southern-style fried green tomatoes:

Skær tomater i 1/2 cm tykke skiver, kom dem i en skål, og drys med lidt salt og halvdelen af krydderiblandingen. Lad dem salte i 10 min.

Vend tomaterne i kærnemælk (brug det halve her), så hvedemel , derefter i sammenpiskede æg og så igen i hvedemel, så æg igen - og til sidst vendes i rasp.

Steg tomaterne i rigeligt neutral olie, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med lidt salt. 

kulmulefilet uden skindcajun krydderipolentamel
25 min.
Majs-stegt kulmule :

Del fisken i portionstykker, krydr dem med salt, peber og det sidste krydderiblanding. Vend fiskestykkerne i polentamel, og steg dem sprøde på en pande i neutral olie. Krydr med salt og peber. 

salathoved
30 min.
Salat:

Pluk salaten i mundrette stykker, skyl dem og slyng dem tørre. Vend med kærnemælk og lidt olivenolie, og smag til med salt, sukker og lys eddike. 

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Cajun krydderiet indeholder:

20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt

Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?