0

Majs tortillas med paneret kuller, avocado og glaskål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

filet royal af kuller uden skind
1 min.
Krydr fisken

Skær fisken i stykker på ca. 2 fingres størrelse og krydr dem godt med salt. Gem til senere.

chili beanscitron
5 min.
Varm bønnerne

Kom bønnerne i en kasserolle og varm op. Smages til med salt, peber og citronsaft.

glaskål
10 min.
Hak kålen

Hak kålen i tynde stave og vend med citronsaft, salt og peber.

rødløgavokadocreme frisk 9%
15 min.
Forbered topping

Kom creme frisken i en skål og krydr med salt og peber.

Skær avokadoen i tern og krydr med salt og citronsaft.

Hak løget fint.

20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme. Vend fiskestykkerne i hvedemel og steg dem i en god mængde olie på to sider, indtil de får godt med farve.

Tortillas, majs
25 min.
Lun tortillaserne

Varm tortillaserne på en tør pande eller i ovnen og opbevar dem i et klæde, indtil servering.

30 min.
Anretning

Servér brødene og byg fisken, bønnerne, grøntsagerne og creme frisken henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?