Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i stykker på ca. 2 fingres størrelse og krydr dem godt med salt. Gem til senere.
Kom bønnerne i en kasserolle og varm op. Smages til med salt, peber og citronsaft.
Hak kålen i tynde stave og vend med citronsaft, salt og peber.
Kom creme frisken i en skål og krydr med salt og peber.
Skær avokadoen i tern og krydr med salt og citronsaft.
Hak løget fint.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Vend fiskestykkerne i hvedemel og steg dem i en god mængde olie på to sider, indtil de får godt med farve.
Varm tortillaserne på en tør pande eller i ovnen og opbevar dem i et klæde, indtil servering.
Servér brødene og byg fisken, bønnerne, grøntsagerne og creme frisken henover.
Kundekommentarer ()