0
Majs tortillas med sweet chili stegt lange, crunchita, koriander, nebula & syltede rødløg

Majs tortillas med sweet chili stegt lange, crunchita, koriander, nebula & syltede rødløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

langefilet uden skind
1 min.
Fisk del 1

Del fisken i  tern på ca. 2 x 2 cm., kom dem på en tallerken, og drys med lidt fint salt. Lad dem salte i 10-15 min.

rødløg
5 min.
Syltede rødløg

Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål.

Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt.

Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag.

Lad løgene stå, til de skal bruges. 

Sød chilisaucemayonnaise
15 min.
Chili mayo

Rør mayonnaise med 2/3 af den søde chilisauce, og smag til med salt og peber samt en smule lys eddike og sukker.

koriandercrunchita salatNebula tomater
20 min.
Crunchita, koriander, nebula

Del og slyng salat og koriander tørt i en salatslynge, og skær nebula tomater i tern.

Vend det hele rundt med lidt lys eddike, salt og peber.

langefilet uden skindSød chilisauce
30 min.
Fisk del 2

Vend de letsaltede fiskestykker i det sidste chilisauce, og fordel fisken ud på et stykke bagepapir, der er skåret til, så det passer i størrelsen til din airfryer.

Sørg for, at der er mellemrum imellem stykkerne.

Forvarm din airfryer til 200-220 grader, og giv fisken 3-4 min. lige før servering. 

Majs Tortilla wraps
33 min.
Tortillas

Lun tortillas lynhurtigt i din airfryer.

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Fordel lidt fisk og salat på hver tortilla, drys med syltede rødløg, og servér chilimayonnaise til.

Bonusinfo

Crunchita-salat er en super sprød og crisp krydsning af Romaine- og icebergsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?