Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Del fisken i tern på ca. 2 x 2 cm., kom dem på en tallerken, og drys med lidt fint salt. Lad dem salte i 10-15 min.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål.
Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt.
Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag.
Lad løgene stå, til de skal bruges.
Rør mayonnaise med 2/3 af den søde chilisauce, og smag til med salt og peber samt en smule lys eddike og sukker.
Del og slyng salat og koriander tørt i en salatslynge, og skær nebula tomater i tern.
Vend det hele rundt med lidt lys eddike, salt og peber.
Vend de letsaltede fiskestykker i det sidste chilisauce, og fordel fisken ud på et stykke bagepapir, der er skåret til, så det passer i størrelsen til din airfryer.
Sørg for, at der er mellemrum imellem stykkerne.
Forvarm din airfryer til 200-220 grader, og giv fisken 3-4 min. lige før servering.
Lun tortillas lynhurtigt i din airfryer.
Som vist på billedet.
Fordel lidt fisk og salat på hver tortilla, drys med syltede rødløg, og servér chilimayonnaise til.
Crunchita-salat er en super sprød og crisp krydsning af Romaine- og icebergsalat.
Kundekommentarer ()